Jaluzele inteligente cu Somfy.ro

A fost o data ca niciodata o familie cu un copil de 6 ani, o fetita. Locuiau intr-un apartament micut de 2 camere orientat spre Nord. Datorita orientarii cardinale a casei si a copacilor din fata geamului, lumina care intra in casa era aproape inexistenta.

Taticului ii placea racoarea, umbra. Mamica era fanul luminii, nu tragea niciodata jaluzelele si draperiile. Se mai chinuia sa taie crengile copacilor care se apropiau de bloc in ideea de a lasa cat mai multa lumina sa patrunda in casa.

Starea de discofort era vizibila. Asa ca taticul intr-un final a spus: gata, e cazul sa cautam ceva mai mare.

Asadar cei 3 membrii ai familiei si-au gasit o casuta pe placul tuturor. Fetita avea in sfarsit camera ei. Taticul avea dormitorul orientat spre nord, ca sa-si pastreze in continuare senzatia de pestera iar mamica avea bucataria si sufrageria orientate spre sud, sa ii umple sufletul de caldura si lumina zilei.



Un om inteligent isi face casa inteligenta!


Sufrageria - inca in curs de decorare
Dupa 6 luni de amenajari, intr-o primavara, au reusit in sfarsit sa se mute. Casa viitoarului a devenita casa prezentului.


Taticul obsedat de intuneric a zis ca vrea sa monteze pe partea sudica a case jaluzele exterioare sa mai racoreasca casa pe perioada verii care urma sa vina. Dar mamica nu a fost de acoord. Ea inca se bucura de lumina soarelui care intra in casa. Ea visa sa umple pervazul exterior de begonii curgatoare.






Desi stia ca in curand vara va bate la usa si ii v-a fi imposibil sa gateasca in casa, fara aer conditionat, mamica a inceput sa se gandeasca ca ideea de a pune jaluzele exterioare nu este chiar atat de rea. Doar trebuia sa gaseasca un sistem care sa impace si florile la care visa si un sistem confortabil si usor de manevrat.


Jaluzele verticale inteligente
O apăsare de buton pe telecomanda dvs. şi jaluzelele verticale
se ridică sau coboară la comanda dvs.
Nu mai sunt necesare manipulări anevoioase:
Viaţa devine mai comodă.

Intr-un final a gasit la Somfy sistemul care si-l dorea. Inteligent, usor de manevrat si fiabil.
 


Avantajele motorizării jaluzelelor verticale exterioare:
- o singură apăsare – nici nu trebuie să te ridici, doar apesi pe butonul telecomenzii si ele coboara
- poti controla una sau mai multe jaluzele 

- daca soarele răsare si nu esti acasa, senzorul reactioneaza si jaluzelel coboara automat
- bate vantul, se apropie furtuna - jaluzelele rămân întinse si iti protezeaja geamul 


Poate in final chiar nu e o idee rea sa-ti protejezi casa, sa faci economie la aerul conditionat, sa ai intimitate si sa maresti securitatea spatiului tau privat.


Vrei sa-ti motorizezi: rulourile, marchizele de la terasă, jaluzele verticale exterioare, jaluzele veneţiene exterioare, jaluzele interioare, perdele, poarta, uşa de garaj, ecran de proiecţie nici o problema. Exista solutii pentru fiecare dintre ele. Unde? - la Somfy.ro



Mamica asteapta momentul potrivit sa ii spuna taticului ca e de accord sa monteze jaluzelele exterioare, dar fara sa si-o ia taticul in cap ca ideea inteligenta a fost a lui.





Tu cand ai facut ultima data ceva inteligent pentru casa si confortul tau?


Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!