Ziua 15 - fara gluten

 Ante mic dejun
- 1 lingurita de Psyllium amestecate cu 250 ml apa si baute imediat
- inca 250 ml apa plata baute



Mic dejun - FARA gluten
(la 30 minute dupa Psyllium)
- 1 iaurt natur 3% grasime (140 gr.)
- 2 lnguri de cereale integrale de ovaz
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte de chia





Gustare
- 1 mar


Pranz - FARA gluten
- salata verde, rosie, castravete, ceapa verde - ulei de masline, sare dupa gust
- pulpa superioara de pui la gratar si apoi facuta bucatele
- mujdei de usturoi




Gustare - FARA gluten
Budinca de Tapioca cu banane








Gustare:  1 Mar

Cina - FARA gluten
- Budinca de Tapioca cu banane
- 2 Aripioare de pui la gratar


De-a lungul zilei:
-   750 ml ceai verde cu zmeura + 1 felie de lamaie
-   250 ml cafea (1,5 lingurite de cafea macinata fara arome)
- 1250 ml apa plata + 2 felii de lamaie
-  500 ml ceai Afine + 2 felii de lamaie

NOTA:

De azi am redus cantitatea de cereale de ovaz de la 3 linguri la 2 linguri/mic dejun

Concluzii:

- 4 kg


ZIUA
0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

NOTA:
Nu sunt nutritionist. Tu cere sfatul unui expert sau incearca sa gasesti cea mai potrivita optiune adaptata corpului tau.
Eu fac experimente pe propriul meu corp.  





Visit the SEO PAL Facebook page  Follow seo_pal on Twitter  Submit to LinkedIn  Visit the SEO PAL Google+ page  Follow lyubeng on Pinterest    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează!